Kako gre slovenskemu Tokens?

Tokens, menjalnica kriptovalut Damiana Merlaka, je v zadnjih mesecih naredila veliko popravkov, dodatkov in v splošnem nadgradila UX.

Tokens postaja vedno boljša menjalnica!

Uradno je menjalnica resnično zaživela 1. Decembra, saj so takrat vklopili provizije in sicer 0.2% za taker-je in 0% za maker-je. Tako se od takrat naprej vse provizije pretvorijo v DTR žeton, ki ga vsak dan s pomočjo funkcije v pametni pogodbi uničijo. Včeraj je bil tudi rekorden burn do sedaj, ko so uničili kar 105 027 DTR žetonov.

Menjalnica ima mnogo novosti, pogledali si bomo zanimivejše.

Tokens je predstavil DTR Voice (DTRV), s katerim skupnost glasuje za kovance, ki bodo listani naslednji. Vsak aktiven uporabnik jih je dobil 1000, trenutno je ta vsota vredna kar 300€!

Dodali so Monero (XMR), Ripple (XRP), TajCoin (TAJ), Lumens (XLM), Xaurum (XAUR), Basic Attention Token (BAT), Bitcoin Cash SV (BSV) in BlockEstate (BIT).

Na platformi lahko spremljate na koliko napravah ste prijavljeni, kje in kdaj ste se prijavili, vklopite lahko uporabo DTR kot provizijo, imate obvestila o novih funkcijah/parih, izvozite lahko vse trgovalne podatke in vidite depth chart.

Prav tako so zmanjšali število potrditev omrežja, kar naredi deposite kriptovalut še hitrejše.

Dodali bodo tudi vse večje stabilne kovance: DAI, PAX, GUSD, CUSD, TUSD. Zmanjšali so tudi withdrawal provizije, tako da so ena izmed najugodnejših kripto menjalnic.

Tokens nadaljuje s svojim trdim delom in redno izboljšuje platformo. Menimo, da bodo v naslednjem bikovskem trendu zagotovo zavzeli lep delež trga.

Vse pohvale ekipi Tokens!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.