BitTorrent-ova prodaja žetonov na Binance uspešna!

Tron je lansko leto kupil podjetje BitTorrent, ki nudi protokol za izmenjavo datotek in kmalu oznanil BTT žeton, ki bo del decentralizirane platforme. Povezal naj bi več kot 100 milijonov uporabnikov iz 138 držav.

V nakupu BTT-ja je sodelovalo 962 ljudi.

BTT je TRC-10 žeton, torej temelji na Tron-ovem (TRX) blockchainu. Za javno prodajo so namenili 59.8 milijarde BTT žetonov v vrednosti okoli 6.3 milijona evrov, prodaja pa se je izvedla na največji menjalnici kriptovalut Binance oziroma na njihovem Launchpad-u, ki je namenjen prav takšni prodaji žetonov.

Prodaja je bila razdeljena na 2 dela in sicer tako, da so uporabniki BTT lahko kupili z BinanceCoin-om (BNB) ali pa z Tron-om (TRX). V obeh prodajah so žetoni bili razprodani v nekaj minutah, ogromno število uporabnikov pa je potožilo zaradi težav z dostopnostjo strani. Uporabniki so sicer morali kupiti vsaj 100 000 BTT žetonov.

CZ, direktor Binance, je na Twitterju razložil, da so njihovi sistemi bili pod hudim pritiskom čeprav so se na to pripravili. “Če bi šlo vse po načrtih bi prodaja bila končana po 18 sekundah in ne po 18 minutah” še pravi CZ.

Zanimvo je, da sta se CZ in glavni obraz Trona Justin Sun na Twitterju strinjala, da bi lahko izvedli še eno prodajo žetonov za vse, ki jim ni uspelo sodelovati. Prav tako je CZ pred kratkim povedal, da se je z Tron ekipo zmenil za manjši airdrop za vse, ki jim ni uspelo kupiti žetonov.

To je bila že 3. uspešna prodaja žetonov na Binance Launchpad-u. V preteklosti sta svoje žetone ponudila še Bread Wallet in Gifto Protocol. Očitno je, da Binance menjalnica še naprej ostaja v vodstvu pred ostalimi in nadaljuje svojo premoč.

One thought on “BitTorrent-ova prodaja žetonov na Binance uspešna!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.