Bitcoin že na 3400€!

Bitcoin je v zadnjih 10 dneh (po podatkih z Bitstampa) zrasel za dobrih 15% in sicer iz okoli 2930€ na 3431€. Naslednja meja, ki bi jo BTC moral prebiti za nadaljevanje, oziroma kjer strokovnjaki pričakujejo upor je pri okoli 3600€, naslednja pa 3850€. V času pisanja članka je BTC vreden okoli 3400€.

Na 4 urnem grafu se je pojavil jasno viden t.i. inverse head and shoulders oziroma po slovensko obratna glava in ramena. V primeru, da je prebita linija imenovana neckline, ki je na spodnji sliki rumena črta (dobesedni prevod vratna linija) ponavadi sledi preboj, kar se je tudi zgodilo.

Jasen vzorec na 4h grafu.

Rast BTC je prebudila tudi ostale kovance, Ether je pred pričakovanim hardforkom v zadnjih 24h urah skočil za 9.18%, XRP za 6.38% in LTC za 6.54%. Cene lahko spremljate na CMC, boljše grafe pa na TradingView.

Dnevni volumen trgovanja z Bitcoinom je trenutni najvišji letos, trenutno se po podatkih spletne strani CoinMarketCap giba že pri 8ih milijardah evrov.

Čeprav se v svetu kriptovalut dogaja mnogo pozitivnih stvari je celoten trend še zmeraj obrnjen navzdol in verjetno medvedi svojega dela niso še dokončali, zato Vas naprošamo, da se v trgovalne vode podajate z previdnostjo. Svoja čustva vestno kontrolirajte in ne pasti v FOMO (Fear Of Missing Out, po slovensko strah pred zamudo priložnosti).

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.