Trust Wallet podpira XRP

Trust Wallet, mobilna aplikacija, ki služi kot denarnica kriptovalut in je sicer v lasti največje menjalnice kriptovalut Binance, je včeraj naznanil novo pridobitev. Z posodobitvijo aplikacije boste v denarnici lahko shranjevali tudi XRP kovance. Poleg tega lahko sedaj kriptovalute kupite s kreditno kartico.

Trust Wallet med drugimi trenutno podpira tudi največje kovance kot so Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) in vse ERC20, ERC223 in ERC721 žetone. Za celotni seznam kliknite tu.

S pomočjo podjetja Simplex je po novem s kreditno kartico možen nakup naslednjih kovancev: BTC, XRP, LTC, ETH in BCH. Ustanovitelj Trust Wallet-a, Viktor Radchenko, želi dostopnost do kriptovalut in decentraliziranih aplikacij kar se da olajšati in približati navadnim ljudem.

Mobilne denarnice so čedalje bolj priljubljene ravno zaradi preprostosti uporabe, prihrambe prostora na računalniku ter seveda cene. Privatne ključe držite sami, aplikacija pa služi kot vmesnik z blockchainom. Več o denarnicah si lahko preberete v našem blogu.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.