PalmaBot nadaljuje svoj pohod!

PalmaBot, produkt Jerneja Vrčka in ekipe, je v torek, 12. marca 2019, predstavil 2 pomembni strateški partnerstvi in sicer z LoCoins ter Digital Asset Power Play. Prav tako je organizirana tudi prva kripto regata.

O novih partnerjih

Bot, dosegljiv na aplikaciji Telegram skrbi za preprosto vodenje/trgovanje kriptovalut, sedaj pa se bo izkazal še za bolj učinkovitega. Več o projektu si lahko preberete tu.

LoCoins je podjetje, ki vam omogoča preproste nakupe 4 kriptovalut (Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) in Ethereum (ETH) in bo PalmaBot-a verjetno oskrbelo z unikatnim kripto-fiat algoritmom.

Digital Asset Power Play platforma bo odgovorna za nemoten tok podatkov. Njihov žeton – DPP je mimogrede dosegljiv tudi na slovenski menjalnici kriptovalut, Tokens. Več informacij o sodelovanju bo znano kmalu.

Kripto regata

Odlična partnerstva si zaslužijo proslavljanje! Pri PalmaBot-u so šli še korak naprej in pričeli z organizacijo prave regate, ki bo potekala v Splitu na Hrvaškem. Hkrati bodo organizirali tudi tekmovanje v trgovanju z privlačno glavno nagrado. Zasebni dogodek se bo pričel v soboto 27. aprila 2019, predvidoma pa naj bi se končal v torek , 30. aprila 2019. Več info tu.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.