Tor Project sprejema 9 kriptovalut!

Tor Project, ki ponuja anonimni, brezplačenin odprtokodni grafični spletni brskalnik imenovan TOR (The Onion Route), po novem kot donacije sprejema še 8 kriptovalut. Poleg Bitcoina (BTC), katerega so v preteklosti sprejemali preko BitPaya, ki je kovance takoj pretvoril v fiat, bodo sedaj vse sprejemali direktno v denarnice in jih držali.
Omrežje Tor je skupina strežnikov, ki omogoča ljudem, da izboljšajo njihovo varnost in zasebnost brskanja po internetu. Namesto, da bi ustvaril direktno povezavo, deluje kot mreža tunelov, preko katere si organizacije in individualni uporabniki lahko izmenjujejo informacije in pri tem ščitijo lastno identiteto.

Od 18. marca naprej sprejemajo Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Ether (ETH), Dash (DASH), Monero (XMR), Lumens (XLM), ZCash (ZEC) in Augur (REP). Podrobnosti si lahko ogledate na uradni spletni strani.

V kolikor bodo sredstva želeli pretopoti v fiat valute bodo uporabili menjalnico Kraken pravi odgovorna za zbiranje sredstev Sarah Stevenson. Za odločitev podpiranja toliko več kovancev naj bi šlo predvsem zaradi prošenj donatorjev.
Projektna naloga podjetja Tor je biti neprofitna organizacija, namenjena za raziskave, razvoj in izobraževanje o spletni anonimnosti in zasebnosti. V kolikor želite preizkusiti spletni brskalnik, obiščite uradno spletno stran.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.