OriginTrail – vizija in širitev

V pričakovanju velike novice, podporniki slovenskega projekta OriginTrail niso bili razočarani. Po celem tednu manjših, a zanimivih obvestil na Twitterju, je včeraj zvečer prispela glavna novica.

OriginTrail je predstavil Vision Paper, kjer so oznanili kar veliko novosti, med drugim preimenovanje glavnega dela podjetja v Trace Labs in razvoj sistema Network Operating System (nOS), ki bo podjetjem omogočal preprosto uporabo produktov, hkrati pa bodo v sistem implementirali tudi Bittrex, z namenom podjetjem omogočiti hiter dostop do žetonov TRAC. Te bodo kupljeni naravnost iz menjalnice in sicer z market buy-om (več informacij še sledi).

Trace Labs bo nadaljeval z razvojem protokola OriginTrail Decentralised Network (ODN) in software opreme za še lažjo in hitrejšo implementacijo produktov v ekosistemu OriginTrail – nOS bo za to poskrbel bistveno hitreje, stroške namestitve pa zmanjšal tudi za 10x!

nOS prihaja v Q1

Trace Alliance sedaj šteje že 85 članov in povezuje organizacije s podobnim mišljenjem in cilji. Med seboj si delijo informacije, izkušnje, znanja…

Uporabnost žetona TRAC je direktno navezana na OriginTrail Decentralised Network (ODN). Že z 1000 TRAC (okoli 30€) pa lahko sodelujete v ekosistemu in jih stake-ate. Ko so na ODN objavljeni podatki se ustvari tudi povpraševanje po TRAC žetonih, ki služijo kot kompenzacija za delujoče node-e, saj te držijo objavljene podatke.

Predstavili so še roadmap za letošnje in naslednje leto. Usmerjen je v razvoj ekosistema in s ciljem povezati čimveč organizacij. OriginTrail se ne ustavlja in je odličen primer uspešnega kripto podjetja. Veliko sreče in čestitke!

OriginTrail

TraceLabs

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.