BC Vault

Denarnice so za drobiž. Trezorji so za hrambo.

BC Vault

BC Vault je produkt slovenskega podjetja Real Security. V svoj izdelek – pravi mini trezor za hrambo kriptovalut so tako prepričani, da so v vsakega zaklenili privatni ključ, ki hrani 1 BTC, ta pa služi kot nagrada in izziv za vsakega, ki želi v napravo vdreti.

Uporabniku prijazna aplikacija.

Pri podjetju verjamejo v superiornost naprave pred ostalimi. Denarnica je varna pred računalniškimi virusi, ki bi lahko vstopili v napravo pri povezavi z računalnikom. Privatni ključi so enkriptirani in varno shranjeni v pomnilniku imenovanem Ferroelectric RAM, enkriptirani so na SD kartici in v QR kodi.

Podjetje ima tudi CE in RoHS certifikata, kar pomeni, da je njihova naprava bila ocenjena in izpolnjuje vse zahteve EU glede varnosti ter varovanja zdravja in okolja.

Zunanjost naprave.

Za uporabo je na voljo aplikacija za OS X, Windows in Linux, ki skrbi za povezavo med napravo in računalnikom in iz katere lahko pošiljate, prejemate in skrbite za svoje kriptovalute. Do pred kratkim je naprava podpirala več kot 2000 kriptovalut, z novo posodobitvijo pa podpirajo vse ERC20 žetone (več kot 160 000) brez uporabe zunanje denarnice kot je MyEtherWallet. Za vse kovance si oglejte ta seznam. Podpirajo tudi dvo faktorsko avtentikacijo (2FA), za še večjo varnost. Prav tako morajo biti vse transakcije fizično potrjene s klikom na napravici.

Kako začeti?

Preprost. Hiter. Varen. BC Vault.

Cena naprave BC Vault je 131.14€, kupite pa jo lahko na uradni spletni strani. V škatli dobite napravo, nalepko, USB C kabel, navodila za uporabo in 1GB mikroSD kartico.

Zakaj smo pri Kriptovalute 101 predstavili prav to napravo?

Verjamemo v podporo vsem slovenskim projektom, ki kripto ekonomiji prinašajo pozitivne spremembe in razvoj. Trgu so predstavili novo rešitev za varno hrambo, ki hkrati temelji na preprosti uporabi. Ekipa je izkušena, zagnana in inovativna, podjetje pa je vredno zaupanja.-

Uradne spletne strani:

BC Vault

Twitter

Facebook

Github

Youtube

Telegram

Članek ni del kakršnekoli promocije in ni bil plačan. Odločitev o predstavitvi je naša in s podjetjem nismo načrtovali ničesar.