Iconomi

Iconomi je svojo pot začel avgusta 2017 in v ICO zbral več kot 10M dolarjev. Investitorjem so ponudili žeton imenovan Iconomi (ICN) in sicer po ceni 0.125 dolarja.

ICN se na platformi uporablja kot provizija za različne storitve, prihodki od upravljanja s platformo ICONOMI pa se redno namenijo za odkup žetonov ICN s ciljem zmanjšanja števila žetonov v obtoku in posledično dviga njihove vrednosti.

UPDATE: Delovanje ICONOMI platforme tudi v prihodnje ostaja nespremenjeno, medtem ko bo imetnikom žetonov ICN kmalu omogočena pretvorba žetonov ICN v žetone eICN, ki bodo predstavljali lastništvo holdinške družbe v Liechtensteinu ter posredno lastništvo celotnega ICONOMI ekosistema. Več o tem tu in tu.

gsadiasdf
Uvodna stran (vir: iconomi.net)

ICONOMI je kot prva globalna platforma za upravljanje z digitalnimi sredstvi svojim uporabnikom dostavila obljubljen in delujoč produkt v manj kot enem letu. Njihova misija je, kot sami pravijo, postati vhodna točka v svet kriptovalut za vse ljudi, tako vešče kot malo manj vešče v novi ekonomiji.

Kripto svet želijo približati širšim množicam in jim ponuditi preprosto rešitev za vlaganje denarja v kriptovalute. Kot rešitev nudijo različne košarice kriptovalut imenovane Digital Assets Arrays™ (DAA), ki jih na podlagi svojih izkušenj ter poznavanja industrije pomagajo sestaviti t.i. DAA managerji. S tem se proces nakupa kriptovalut, kot sta bitcoin in ether, za končnega uporabnika ne le skrajša, temveč tudi olajša upravljanje lastnega digitalnega portfelja. Trenutno na svoji platformi nudijo 34 košaric kriptovalut, ki temeljijo na različnih strategijah diverzifikacije portfeljev kriptovalut.

Nakup košarice kriptovalut prav tako razprši tveganje, ki je večje ob nakupu posamezne kriptovalute.

Razvoj ter poslovanje podjetja lahko redno spremljate tako v njihovih kvartalnih finančnih poročilih kot tudi rednih objavah.

guwefwerfg
DAA skladi omogočajo preprosto investiranje v kriptovalute (vir: iconomi.net)

Uradne strani: Facebook, Medium, Rocketchat, Twitter, Linkedin, Reddit