PalmaBot

Kot že ime pove, gre za trgovalnega bot-a kriptovalut. Pa vendar to ni običajen trgovalni bot, saj PalmaBot ne avtomatizira trgovanja po predefiniranih parametrih pač pa gre v bistvu za “chatbot-a”, ki vam omogoča pregled nad celotnim trgom (novice, prilagodljivi signali itd.) in izvedbo nakupa / prodaje na katerikoli od trenutno podprtih 32 kripto borz in 150 kovancev, ki jih fantje dodajajo po potrebi. Enostavno se pridružite njihovemu Telegram kanalu (PalmaBot Community) in sporočite katero borzo ali kovanec bi želeli dostopati. Support je dosegljiv 24/7!

Preprosta uporaba z mnogimi funkcijami, kot je npr. arbitraža.

Co-founder-ji produkta zagovarjajo odgovornejši pristop in izpostavljajo največjo bolečino vsakega trgovalca z vrednostnimi papirji: stik s trgom in možnost takojšnjega reagiranja (prodaja / nakup). PalmaBot rešuje problematiko z enostavnim uporabniškim vmesnikom, ki trenutno deluje na platformi za pošiljanje sporočil Telegram. Tako boste lahko od kjerkoli in kadarkoli imate internet na voljo opravili vse v zvezi s trgovanjem kar preko telefona – ali kot se radi pošalijo kreatorji produkta – kar izpod palme na plaži.

Kjerkoli, kadarkoli. Potrebujete le internetno povezavo.

“Kripto borze so dostopne vsakemu sleherniku. Borzni posrednik / borzno posredniška hiša nista več potrebni. Posledično pa v ta neizprosen svet financ vstopajo nevešči posamezniki. Naša vizija je, da tak vstop omogočimo posameznikom na pregleden in kar se da varen način – zato izdelujemo umetno inteligentnega borznega posrednika PalmaBot s poudarkom na izobraževanju, ki omogoča uporabniku, da ostaneta varnost in odgovornost v njegovih rokah kjerkoli in kadarkoli.” Jernej Vrčko, CEO

Logo PalmaBot-a

Ekipa ne izključuje možnosti uporabe njihove storitve z uvedbo Palma kovanca, a stremijo k temu, da se zadeve najprej dokončajo (vsaj do uporabne faze) in šele nato išče podporo (v obliki IPO, ICO, ipd.). Trenutno so v fazi “invite only” zaradi lažjega zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, oziroma bolje nadzorovanega razvoja in širitve.

Priporočamo pa tudi ogled njihovih spletnih medijev:

https://palmabot.com/

https://medium.com/@jernej.vrcko